Buttons menu 1.1.0

[en] Menu for phpbb3 (similar to phpbb.com menu) fully adjustable via ACP
[sk] Modifikácia na pridanie plne nastaviteľného menu cez ACP pod headerom

Buttons menu 1.1.0

Postby Kamahl » Sun Apr 12, 2009 8:58 pm

MOD Title: Buttons menu 1.1.0

MOD Descripiont [EN]: This mod adds menu (blue, gray, orange, brown, black and you can add your own) for your prosilver or subsilver based style. In ACP you can set some settings (enable/disable menu, enable/disable search bar, margin, color, weight ... ) and manage all buttons there.
MOD Descripiont [SK]: Tento MOD pridá menu (modré, oranžové, čierne, šedé, hnedé)pod header. Je plne nastaviteľné cez administrátorský panel. Táto verzia je už aj pre subsilver štýly.

Works with: phpbb3.0.4 prosilver and subsilver based styles
Language: English

Author: Kamahl

License: GNU General Public License v2

Demo board: http://www.phpbb3hacks.com

Screenshots: Prosilver, Subsilver2, ACP Config, ACP set buttons

MOD Format: MODx

Donation:


MOD Download:
buttons_menu_1_1_0.rar
(138.43 KiB) Downloaded 4741 times

If you would like to be informed about new versions of MOD, please register.

German lang: Buttons Menu 1.1.0 German
[FIX] opening links in external windows in 3.0.6 prosilver: viewtopic.php?f=6&t=83&p=898#p898
phpbb3 PORTAL MOD :: Articles / Blog MOD :: Highlight topic MOD :: Buttons menu MOD

Ponúkam tieto služby: tvorba vlastných modifikácii, úpravy templatu a MODov podľa vlastnej predstavy, inštalovanie MODov, preklady, kódovanie webu podľa grafického návrhu, úpravy webov a ďalšie. Referencie poskytnem cez icq alebo email.
User avatar
Kamahl
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 149
Joined: Thu Feb 19, 2009 5:47 pm

Re: Buttons menu 1.1.0

Postby dahuang » Sun Apr 26, 2009 5:42 pm

hi.Kamahl

when i finished all of them.

why :
Fatal error: SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'sforum.sf_menu' doesn't exist [1146]

what next?

pls :?
dahuang
User
User
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 26, 2009 5:38 pm

Re: Buttons menu 1.1.0

Postby drndos » Mon Apr 27, 2009 11:54 am

you haven't executed the SQL query which creates the table yet.
to do this open install.php in your web browser
User avatar
drndos
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 227
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:07 pm

Re: Buttons menu 1.1.0

Postby Typo » Thu Apr 30, 2009 9:53 am

I won't be installing this right now but its very nice to know there is finally a good mod like this released for phpBB3. I was looking for a similar mod months ago and was very disappointed at what was available.

Well done.

Typo
My Website: A Place To Chat

My Mods: Colored Times & Clickable Icons

My Favorite Quote: "I've gone to look for myself. If I should return before I get back, please keep me here."

Typo's Web Development Services
User avatar
Typo
User
User
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 30, 2009 9:47 am
Location: http://www.aplacetochat.com

Re: Buttons menu 1.1.0

Postby DavidZ » Thu Apr 30, 2009 11:16 pm

I'm trying to uninstall this mod. I have manually deleted the extra php code from all the files. How do I make the ".MOD" go away in my ACP? Do I need to clean up the sql database? Please help. Thanks.
DavidZ
User
User
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 30, 2009 11:12 pm

Re: Buttons menu 1.1.0

Postby donner » Fri May 01, 2009 3:29 pm

In ACP go System > Administrator control panel > .Mod > Name_of_mod > click on Image
If it´s still there, click on System > Administrator control panel > .Mod > Forbid
donner
User
User
 
Posts: 9
Joined: Tue Feb 24, 2009 3:24 pm

Re: Buttons menu 1.1.0

Postby DavidZ » Fri May 01, 2009 5:37 pm

donner wrote:In ACP go System > Administrator control panel > .Mod > Name_of_mod > click on Image
If it´s still there, click on System > Administrator control panel > .Mod > Forbid


I had to delete the children first but that worked. Thanks.
DavidZ
User
User
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 30, 2009 11:12 pm

Re: Buttons menu 1.1.0

Postby marekkkk » Sat May 09, 2009 12:46 pm

cawte nejde mi tento mod neukazuje mi pod logom v acp vsetko mam co mam spravit???dakujem
marekkkk
User
User
 
Posts: 1
Joined: Sat May 09, 2009 12:45 pm

Re: Buttons menu 1.1.0

Postby _Dream_Man_ » Mon May 11, 2009 11:41 pm

Turkish language file

Translated by _Dream_Man_
Attachments
ButtonsMenu_1.1.0_tr.zip
Türkçe dil dosyası
(2.26 KiB) Downloaded 140 times
User avatar
_Dream_Man_
User
User
 
Posts: 1
Joined: Mon May 11, 2009 11:38 pm
Location: Turkey/İstanbul

Re: Buttons menu 1.1.0

Postby Tobal » Sun Jun 14, 2009 11:53 pm

Hello!
I just installed your mod in my two themes, Prosilver and one based in Prosilver. But i have this problem:

Image
Could you tell me how to fix it, please.
Thank you...
Tobal
User
User
 
Posts: 2
Joined: Sun Jun 14, 2009 11:53 pm

Next

Return to Buttons menu / Tlačítkové menu

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests

cron